ADIYAMAN / ÇELİKHAN - Atatürk İlkokulu

04164512049
Zafer Mahallesi Cumhuriyet Meydanı ÇELİKHAN / ADIYAMAN
Vizyon
Toplam kalite anlayışına inanan ve bu şekilde hareket eden personeli ile çalışma temposu ve görev bilincini hiç yitirmeden çağın gereklerine uygun olarak aydınlık yarınlara öğrencilerimizi hazırlama yolunda azimle çalışmaya devam edilecektir. Bu amacı benimseyen kurumumuz en kısa zamanda sorunlarını çözebilen ve hedeflenen eğitim kalitesine ulaşacağımıza inanıyoruz
Misyon
Her alanda değişimlerin hızlı olduğu ve ihtiyaç duyulduğu günümüz bilgi toplumuna geçiş şartlarında, kültürüyle barışık olarak geçmişinin ve bu gününü analiz ederek özümseyen, aldığı dersler temelinde gelecekle ilgili hedefler koyabilen bulunduğu her ortamda etrafına katma değer üreten yenilikleri kültürüne adapte ederek takip eden, insan haklarına saygılı, insana ve insanlığa hizmet etmeyi görev addeden bireyler yetiştirmeyi hedefleyen bir kurumdur.
Öğretim Şekli :TEKLİ
KALORİFER/DOĞALGAZ
Karayolu
İlçe Merkezi
İl Merkezine 52 Km uzaklıkta olup İlçe Merkezindedir.